In deze groots opgezette familietentoonstelling vloeien design, kunst, natuur en techniek samen tot één pijlsnelle ervaring. Ontdek de fascinatie voor snelheid, ervaar de jacht op de milliseconde en beleef de hoogtijdagen van streamlined design.

Te zien t/m 13 augustus 2023

Post-Tribal

De meest populaire tattoo in de jaren negentig was de tribal-tattoo. Maar anno 2023 is de tribal-tattoo terug, in een compleet nieuwe vorm. Onder de naam Post-Tribal ontwikkelen jonge ontwerpers een beeldtaal die haar oorsprong vindt in tattoos, maar die ook terug te zien is in keramiek, meubels, digital design en sieraden.

Te zien t/m 1 april 2024

Design!

Vanaf 1 april is op de begane grond van Design Museum Den Bosch de permanente presentatie Design! te zien. Aan de hand van 14 verschillende thema’s stap je in de wereld van de vormgeving.

Te zien t/m 31 december 2023

Sigrid Calon – Everyday Tools

In de keramiekkast op de tweede etage tonen we de recente aankoop van het werk Everyday Tools Series 1 van Sigrid Calon.

Te zien van 18 juni 2023 t/m 3 september 2023

Designprijs 2023

Design Museum Den Bosch presenteert met trots het werk van drie talenten uit de Brabantse designwereld in het kader van de Designprijs 2023: Manon van Hoeckel, Boey Wang en Shahar Livne.

Te zien van 11 juni 2023 t/m 17 september 2023

Does it do anything for me?

Deze zomer toont Design Museum Den Bosch een greep uit het omvangrijke oeuvre van sieraadontwerper Hans Appenzeller. Bijzondere ontwerpen gaan in deze intieme presentatie hand in hand met persoonlijke verhalen en origineel beeld- en archiefmateriaal.