Plan je bezoek

Wegens de aangescherpte coronamaatregelen is het museum tijdelijk gesloten. We hopen je snel weer te kunnen verwelkomen.

Openingstijden & prijzen

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00

Volwassen € 10
CJP / student € 5

Gratis toegang voor:

  • Kinderen en jongeren tot 18 jaar
  • Museumkaarthouders
  • Vrienden van het museum
  • Leden van Vereniging Rembrandt
  • Leden van ICOM & AICA

Adres & bereikbaarheid

De Mortel 4
5211 HV Den Bosch

Design Museum Den Bosch is bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of de auto. In het Museumkwartier is ook Het Noordbrabants Museum gevestigd.

Het museum is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Bij de balie kun je een rolstoel lenen.

Wil je langer in Den Bosch verblijven? Vanaf het Mövenpick Hotel rijdt er iedere 10 minuten een bus naar het centrum.

Museumwinkel

In de museumwinkel vind je naast catalogi en boeken, sieraden en keramiek, verrassende designartikelen. Tevens biedt de museumwinkel een platform aan het werk van net afgestudeerde designers en alumni van de Design Academy Eindhoven. De museumwinkel is open op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur, je hebt geen museumticket nodig.

Brasserie

Helaas is de brasserie door de coronamaatregelen tijdelijk gesloten. Er zijn rond het museum veel gelegenheden waar je heerlijke ‘coffee to go’ kunt halen. 

Bezoek de brasserie voor een kop koffie of om te lunchen. Het is de plek waar je vrienden, familie of zakelijke partners kunt ontmoeten. Neem contact op met MuseumBrasserie voor reserveringen of bijeenkomsten voor groepen. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur, je hebt geen museumticket nodig.