Plan je bezoek

Bestel hier je tickets

LET OP: op dinsdag 9 en woensdag 10 juli is de lift buiten gebruik wegens onderhoudswerkzaamheden. De tentoonstellingszalen zijn dan alleen via de trap bereikbaar. Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel? Dan raden we je aan op een andere dag te komen.

Openingstijden & prijzen

Het museum is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 – 17.00.

Volwassen € 13,50
CJP / student € 6,75

Je kunt een ticket kopen aan de deur, of online bestellen.

Gratis toegang voor:

  • Kinderen en jongeren tot 18 jaar
  • Museumkaarthouders
  • Vrienden van het museum
  • Rembrandtkaart (Vereniging Rembrandt)
  • Vriendenloterij VIP-kaart
  • Leden van ICOM & AICA

Rondleidingen boek je hier.

Bereikbaarheid & toegankelijkheid

De Mortel 4
5211 HV Den Bosch

Design Museum Den Bosch is bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of de auto. In het Museumkwartier is ook Het Noordbrabants Museum gevestigd.

MuseumShop

In de museumwinkel vind je naast catalogi en boeken, sieraden en keramiek, verrassende designartikelen. De museumwinkel is open als het museum open is, op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Je hebt geen museumticket nodig om de winkel te bezoeken. Je kunt de MuseumShop ook online bezoeken.

Brasserie

Bezoek de brasserie voor een kop koffie of om te lunchen. Het is de plek waar je vrienden, familie of zakelijke partners kunt ontmoeten. Neem contact op met MuseumBrasserie voor reserveringen of bijeenkomsten voor groepen. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur, je hebt geen museumticket nodig.