Plan je bezoek

Je hebt een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig om het museum te bezoeken, en het dragen van een mondkapje is verplicht. Wil je zeker weten dat je naar binnen kunt? Reserveer dan een ticket online, óók met Museumkaart of andere kortingskaart. Het is alleen mogelijk een kaartje aan de deur te kopen als er nog genoeg ruimte is in het museum.

Openingstijden & prijzen

Dinsdag t/m zondag 11.00-17.00

Volwassen € 10
CJP / student € 5

Gratis toegang voor:

  • Kinderen en jongeren tot 18 jaar
  • Museumkaarthouders
  • Vrienden van het museum
  • Leden van Vereniging Rembrandt
  • Leden van ICOM & AICA

Adres & bereikbaarheid

De Mortel 4
5211 HV Den Bosch

Design Museum Den Bosch is bereikbaar te voet, met de fiets, openbaar vervoer of de auto. In het Museumkwartier is ook Het Noordbrabants Museum gevestigd.

Het museum is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Bij de balie kun je een rolstoel lenen.

Wil je langer in Den Bosch verblijven? Vanaf het Mövenpick Hotel rijdt er iedere 10 minuten een bus naar het centrum.

Museumwinkel

In de museumwinkel vind je naast catalogi en boeken, sieraden en keramiek, verrassende designartikelen. De museumwinkel is open als het museum open is, op dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Je hebt geen museumticket nodig om de winkel te bezoeken.

Brasserie

Bezoek de brasserie voor een kop koffie of om te lunchen. Het is de plek waar je vrienden, familie of zakelijke partners kunt ontmoeten. Neem contact op met MuseumBrasserie voor reserveringen of bijeenkomsten voor groepen. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur, je hebt geen museumticket nodig.