16 juni 2022 t/m 19 juni 2022

Bosch Parade Arrangement

Arrangement

Combineer jouw museumbezoek in het weekend van 16 tot en met 19 juni met de Bosch Parade en beleef Den Bosch. Met het Bosch Parade Arrangement heb je toegang tot ‘Sneakers Unboxed’ en het laatste weekend van de tentoonstelling ‘De ontdekking van het heden’ in het Noordbrabants Museum. Daarnaast geniet je vanaf een voor jou gereserveerde plek aan de kade van alle  kunst die voorbij vaart, zwemt, paddelt en drijft tijdens de Bosch Parade en is jouw ticket geldig voor de ‘Tuin der Lusten’.

Op 16, 17, 18 en 19 juni 2022 vaart Bosch Parade weer door de Bosche wateren. Je kunt er gratis heen, maar met het Bosch Parade Arrangement reserveer je een perfect uitzicht op deze kunstzinnige en absurdistische optocht. Je geniet vanaf je eigen stoel en zit beschut onder een parasol.. En het arrangement biedt meer: zo heb je toegang tot Design Museum Den Bosch en Het Noordbrabants Museum en is ook het nieuwe ‘Tuin der Lusten’ inbegrepen.

Bestel je tickets hier online en geniet van al het cultureels wat Den Bosch biedt. Voor de Bosch Parade reserveer je een dag, maar het Bosch Parade Arrangement is 2 dagen geldig, dus het museumbezoek kun je ook de dag ervoor of de dag erna doen.