21 oktober 2023 t/m 22 oktober 2023

Familieworkshop in de herfstvakantie

Familieworkshop

Deze herfstvakantie zijn er weer familieworkshops in Design Museum Den Bosch! Schuif op 21 of 22 oktober gratis aan bij de workshoptafel in de hal van het museum. Onze museumdocenten staan klaar om je de ultieme ontwerpuitdaging te geven. Ontwerp jij de perfecte sneaker?

Wat ga je doen?

Geef een draai aan onze digitale fruitautomaat om te zien voor wie jij een ideale sneaker gaat ontwerpen! Ga jij aan de slag voor bange ouderen in de winter? Hongerige bouwvakkers met haast? Verliefde koukleumen in de trein? Gevaarlijke bergbeklimmers in het donker? Als je een groep hebt gekozen, ga je aan de slag met verschillende collagetechnieken om de perfecte sneaker voor hen te ontwerpen.

Praktische informatie

De familieworkshop is helemaal gratis; je hoeft geen kaartje voor het museum te hebben om mee te kunnen doen (al is een bezoek aan het museum natuurlijk wel heel erg leuk!). De workshoptafel staat in de weekenden van 20 & 21 oktober in de hal van het museum. Je kunt op ieder moment tussen 13.00 en 16.00 aanschuiven, en zo lang of kort blijven als je wil. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar, en we vinden het leuk als de hele familie meedoet!