25 november 2018 12.00 uur

Familiezondag

Familiezondag

Lokatie Design Museum Den Bosch & Het Noordbrabants Museum 

Tijdens de familiezondag in het Museumkwartier ’s-Hertogenbosch zijn er zowel in Het Noordbrabants Museum als Design Museum Den Bosch gratis workshops voor kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar). Het hele gezin is welkom! Kinderen kunnen kiezen uit de verschillende workshops* en de ouders kunnen op hun gemak de tentoonstellingen bekijken of genieten van een drankje in de MuseumBrasserie.

Families kunnen ook samen aan de slag tijdens de familierondleiding door het gehele Museumkwartier ‘s-Hertogenbosch. Onderzoek kunst en design door leuke kijkspelletjes en tekenopdrachten uit te voeren in de musea.

* Kinderen onder de 6 jaar dienen tijdens de workshop begeleid te worden.

Familiezondag in het museum

Familierondleiding Museumkwartier ’s-Hertogenbosch

Wie kan er heel goed kijken en alles vertellen aan je geblinddoekte familielid? Lukt het diegene daarna dat dan zo goed mogelijk te tekenen? Kun jij je fantasie gebruiken en bedenken hoe het verhaal van een kunstwerk afloopt? Hoe zou je jezelf voelen als je op een schilderij staat? Deze rondleiding laat grote en kleine mensen genieten van kunst en leert hen over de bijzondere verzamelingen en tentoonstellingen van de twee musea in het museumkwartier.

  • voor het hele gezin
  • max. 15 personen(vol = vol)
  • reserveren niet mogelijk, alleen op de dag zelf aan de kassa.