28 december 2018 t/m 6 januari 2019 13.00 — 15.00 uur

Kinderworkshops Kerstvakantie Studio Cocteau

Kinderworkshop — Jean Cocteau – Metamorphosis

Kerstvakantie = maakvakantie
Deze kerstvakantie staat het Museumkwartier weer bol van leuke en gratis kinderworkshops. Onder begeleiding van een museumdocent ga je toffe dingen maken. Zin om mee te doen? Reserveer snel een plekje en neem je vrienden, ouders of grootouders mee op maakvakantie!

Maak een reis naar een andere wereld tijdens Studio Cocteau in Design Museum Den Bosch

Welkom in de wereld van Jean Cocteau. Jean Cocteau was een echt multitalent. Hij was altijd op zoek naar hoe hij het liefst gezien wilde worden en wat hij het liefst wilde doen. Hij maakte tekeningen, sieraden, wandkleden, films, gedichten, theater en verhalen. Tijdens de kinderworkshop Studio Cocteau kun jij óók vanalles zelf bedenken, ontwerpen en maken. Je gaat samen met een museumdocent naar Cocteau`s bijzondere portretten, tekeningen en sieraden in het museum kijken. Daarna ga je zelf aan de slag in studio Cocteau. Je kunt er tekenen, kleien en je eigen kunstwerk of sieraad maken!

De kinderworkshops Studio Cocteau vinden plaats op 28 en 30 december & 2, 4 en 6 januari van 13:00-15:00 uur. Helaas is er alleen nog plaats in de workshop van 6 januari. De andere workshops zitten vol. De activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Reserveer een plekje

Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Reserveer daarom een plekje vooraf. Er is een professionele museumdocent bij de activiteit aanwezig. Ouders zijn welkom, maar als ze tijdens de workshop op eigen gelegenheid het museum willen bezoeken dan hebben ze een museumticket nodig. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig meedoen.

Kan je niet meedoen? Laat het ons even weten, dan kunnen we het plekje aan andere kinderen geven.

Meld je aan via: aanmelden@designmuseum.nl. Let op: je kunt je tot 24 uur voor aanvang van de workshop aanmelden!