Door de coronamaatregelen kan er maar een beperkt aantal bezoekers tegelijkertijd in het museum. Het is daarom verplicht om van te voren je kaartjes te reserveren. Vergeet ook niet om onze huisregels omtrent corona te lezen voorafgaand aan je bezoek. Tickets reserveer je HIER, de huisregels lees je HIER.
Nog te zien t/m 4 oktober 2020

Bodydrift – Anatomies of the Future

Hoe ziet de toekomst van het menselijk lichaam eruit? Ontwerpers en kunstenaars verkennen in deze tentoonstelling de morele en technologische grenzen van het lijf.

ALLIAGE -Cu29Zn30 by Loan Favan, photography Angeline Behr
Te zien t/m 18 oktober 2020

De poster is dood

In de tentoonstelling ‘De poster is dood’ presenteert Design Museum Den Bosch het werk van acht ontwerpbureaus die een rol spelen in de opkomst van de digitale reclamevormgeving in de buitenruimte.  

Te zien t/m 1 oktober 2021

Touching Worlds: Iconen uit de collectie

Op de tweede verdieping vind je een nieuwe, kleine vaste collectieopstelling, met onder andere keramische werken van Pablo Picasso en Kenneth Price.

Te zien t/m 18 oktober 2020

Stigmergie: Leren van mieren

Studenten van de masteropleidingen van de Design Academy Eindhoven presenteren hun onderzoek naar het thema stigmergie. Wat kan dit concept betekenen voor ontwerpers?

Te zien van 17 oktober 2020 t/m 7 februari 2021

Victor Papanek: The Politics of Design

Deze herfst presenteert Design Museum Den Bosch het werk van de visionaire ontwerper, criticus en activist Victor Papanek (1923-1998)

Te zien van 20 februari 2021 t/m 13 juni 2021

De Oostenrijkse avant-garde

Niet Woodstock, maar Wenen was het centrum van de tegencultuur in de jaren zestig en zeventig! In deze tentoonstelling ontdek je de geestverruimende, grensverleggende en maatschappijkritische werken van De Oostenrijkse avant-garde.