13 juli 2024 t/m 14 juli 2024

Groeten uit…

Familieworkshop — De Grote Vakantie­tentoonstelling

Stel, jouw buurt is ineens een toeristische attractie geworden! Waar komen de mensen op af en waarom? Maar nog veel belangrijker: welke souvenirs worden er verkocht? Hoe ziet de koelkastmagneet voor jouw buurt eruit? Wat staat er op de ansichtkaart? Als local weet jij als geen ander wat jouw buurt bijzonder maakt. Tijdens deze workshop ontwerpen jullie als familie hét leuke aandenken aan een bezoek aan jullie buurt.  
 
13 & 14 juli en 17 & 18 augustus organiseert Design Museum Den Bosch deze workshop voor de hele familie. Kom langs bij de workshoptafel in de hal van het museum en doe gratis mee.  

Dit ga je doen
Schuif aan bij de workshoptafel in de hal en maak je eigen souvenir. Laat je fantasie de vrije loop, kijk naar voorbeelden in de tentoonstelling en ga aan de slag! Je mag zelf kiezen hoe jouw vakantie-aandenken eruitziet. We zorgen dat alle spullen die je nodig hebt klaarliggen. Je gaat naar huis met een unieke magneet, sleutelhanger of ansichtkaart. 

Praktische informatie
Deelname aan de familieworkshop is gratis en een toegangskaartje voor het museum is niet nodig, hoewel een bezoek aan de tentoonstellingen wel leuke inspiratie biedt! Je kunt aanschuiven op 13 & 14 juli en 17 & 18 augustus in de hal van het museumtussen 12.00 en 15.00 uur. Je kunt zo lang blijven als je wilt. De workshop is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar oud, en we moedigen de hele familie aan om mee te doen! 

Een groep mensen zit aan een tafel in de hal van het museum te knutselen.

Foto Ben Nienhuis