1 mei 2019 t/m 3 mei 2019 12.00 — 13.30 uur

Kinderworkshop ‘Vormenjacht’

Modern Nederland 1963 – 1989

Kom tijdens de meivakantie op Vormenjacht in Design Museum Den Bosch! In het museum zijn veel vormen verzameld. Je herkent ze vast, strakke of sierlijke vormen, grote of kleine vormen, rechte of ronde vormen.

Kom jij met ons mee op Vormenjacht?

Je gaat eerst met een museumdocent in het museum kijken naar de tentoonstellingen, je ziet welke vormen ontwerpers bedacht en gemaakt hebben en hoe die vormen in bijzondere voorwerpen verwerkt zijn. In een vaas, in een postzegel, of in de deltawerken. Samen doe je een leuke vormenopdracht of maak je een vormentekening!  Daarna mag je zélf aan de slag in Studio Vormenjacht. Je kunt vormen ontwerpen, vormen schetsen, vormen bouwen, vormen fotograferen en vormen afdrukken.

Reserveer een plekje

De workshops vinden plaats op 1 mei en 3 mei, van 12.00 tot 13.30. Er kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Reserveer daarom een plekje vooraf. Er is een professionele museumdocent bij de activiteit aanwezig. Ouders zijn welkom, maar als ze tijdens de workshop op eigen gelegenheid het museum willen bezoeken dan hebben ze een museumticket nodig. De activiteit is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig meedoen.

Meld je aan via aanmelden@designmuseum.nl. Geef duidelijk aan of je op 1 mei of 3 mei mee wilt doen.